BIO ETHANOL HAARDEN

WINKEL IN BIO ETHANOL HAARDEN

Voor de regio Kortrijk, Ronse, Doornik Vlaanderen en Belgïe

U heeft steeds van een open haard met echte sfeervlammen gedroomd, maar u denkt vooral aan de nadelen.

 

De bio ethanol open haard is voor u gemaakt!

Geen kliefwerk

Geen stof

Geen schoorsteen

Geen geur

Geen onderhoud

Maar wel Echte vlammen !

 

De Bio-ethanol open haarden werken met organische alcohol die wordt aangestoken om dezelfde vlammen te reproduceren als een open haard.

Deze kunnen allerlei vormen nemen, aan de muur, op de vloer of op een meubel bevestigd worden, en sommige kunnen zelfs buiten gebruikt worden.

We spelen niet met vuur, we verkopen alleen kwaliteitsproducten. Deze open haarden produceren niet dezelfde hitte als een houtvuur, maar de vlammen zijn identiek, daarom is veiligheid belangrijk.

Murale biohaarden

Deze haarden worden bevestigd als een schilderij. Een paar schroeven en uw bio ethanol open haard hangt klaar om er gebruik van te maken.

Verschillende vormen en lengtes en vaak verkrijgbaar in verschillende kleuren, deze open haarden geven identiek de schoonheid van de vlammen van een echte houten open haard, zonder de nadelen.

Zeer eenvoudig te gebruiken, deze bio haarden mogen bijna overal geïnstalleerd worden, woonkamer, eetkamer, keuken, badkamer, slaapkamer, zelfs buiten ...

Er zijn ook inbouw haarden verkrijgbaar in verschillende lengtes, die identiek dezelfde effecten kunnen geven dan een traditionele open haard.

Koop deze producten niet overal, ze produceren echte vlammen, dus kwaliteit is erg belangrijk!

 

Vrijstaande sfeerhaarden

Deze bio-ethanol haard neemt meer plaats dan de muurmodel, vaak geplaatst als een meubel tegen een muur of in het midden van een kamer.

Deze sfeerhaarden kunnen enkelzijdig of dubbelzijdig zijn, met een of meer branders.

Sommige haarden kunnen met afstandbediening worden aangestokken, via uw tablet of smartphone.

Deze ethanol open haarden zijn in verschillende vormen, maten en kleuren beschikbaar.

Sommige modellen worden zelfs op wielen aangeboden om ze gemakkelijk te kunnen verplaatsen of zelfs buiten te plaatsen wanneer de kans zich voordoet.

Wees toch voorzichtig, deze haarden worden nooit verplaatst tijdens deze in functie zijn.

 

Decoratieve sfeerhaarden

Sommige bio-ethanol haarden hebben soms een iets meer decoratieve stijl en laten u niet direct aan een open haard denken.

Deze nemen verschillende vormen, variërend van stalen of beton, voorzien van een brander, een sfeerhaard in de vorm van een pyramide, in de vorm van een gladde steen ...

De aankoop van een eenvoudige brander is ook mogelijk om uw eigen project uit te voeren. U hoeft dan alleen rekening te houden met de installatie en de veiligheidsinstructies.

Deze bio ethanol branders zijn verkrijgbaar in rond, vierkant, rechthoekig, in het lang ...

Het is zelfs mogelijk om op sommige modellen een afstandsbediening te hebben.

De decoratieve bio-ethanol-open haard, afhankelijk van het model, kan ook op de vloer of op een meubel gezet worden, evens voor binnen en buiten gebruik.

 

Winkel in Bio Sfeerhaarden voor de regio Doornik, Ronse, Kortrijk, Vlaanderen en België.

Leverancier en groothandelaar voor kleine en grote hoeveelheden.