Meubilair & Decoratie Interieur

WINKEL IN MEUBILAIR EN DECORATIE VOOR HET INTERIEUR

Van middel tot duurdere prijsklasse

U bent van plan om uw huis of bedrijfsruimten in te richten of te herinrichten?

De winkel Andéo is er om u te helpen.

Wij bieden stoelen, barkrukken en alle benodigde meubels aan in een hedendaags en modern design die u kan kiezen via cataloog.

Alle merken waarmee wij werken, zowel groot als klein, bieden kwaliteitsproducten met een uitgebreid design, vaak gerealiseerd in samenwerking met grote ontwerpers.

Enkele bekende en minder bekende merken van meubels en decoratie.

Magis, Slide, Extremis, Vondom, Plust, Mobles 114, ABV, Vange, Axis71, Green srl, Design of Love ...

De stoelen

De interieurstoelen kunnen worden gekozen in een indrukwekkend aantal vormen, kleuren, materialen ... Van een sober design tot zeer moderne en hedendaagse variaties...

Het soort poten van stoelen gaan van hout tot metaal als zowel plastic. De benen kunnen uit 4 benen bestaan, Eiffel-stijl metalen stoelbenen, stoel met een centrale voet, roterende, opklapbare stoelen, instelbaar in hoogte ...

Afhankelijk van het comfort en de esthetiek waarnaar u op zoek bent, kunnen de stoelen uitgerust zijn met armleuningen en uit diverse materialen: stof, vilt, leer, imitatieleer, skai, hout, metaal, aluminium , plastic, ABS, kleurrijke of transparante stoelen ...

De stoelen kunnen worden geïnstalleerd rond een eettafel, rond een keukentafel, bureaustoelen, stoelen voor de wachtkamer, kinderstoelen ...

 

De stoelkrukken

Deze hoge stoelen voor uw interieur kunnen worden ingedeeld in twee hoofdcategorieën:

 

- Stoelkruk in hoogte verstelbaar

Deze kruk is via een pomp bedienbaar of via een cilinder waardoor u de hoogte van de stoel zelf kan bepalen met een handvat. Er zijn ook krukjes waar de stoel wordt gedraaid om de hoogte te veranderen door middel van het principe van de schroef. Vaak kunnen deze funderingen draaien.

 

- Stoelkruk met vaste hoogte

De fabriek bepaalt de vaste hoogte van de kruk. De hoogte kan gewijzigd worden met een centrale voet, maar ook met twee, drie of vier poten. Deze basis kan met of zonder voetsteun, gewoon in metaal of hout, maar ook met Eiffel stijlen uitvoering.

Deze hoge stoelen, die hoofdzakelijk worden gebruikt als barkrukken, zijn verkrijgbaar met of zonder rugleuning, met of zonder armleuningen bestaande uit plastic, metaal, hout, chroom, leerafwerking, in stof ...

 

Zitzetels

Zitzetels en -banken met hedendaags design om uw eigen woonkamer of een kamer van uw bedrijf in te richten.

Voor professionele inrichtingen zijn er comfortabele bankjes om uw wachtzaal mee uit te rusten, voor vergaderzalen bieden we tevens hoogwaardige stoelen met hoge rugleuningen zodoende u in alle rust en discretie kan werken, dit kan zowel in ronde of vierkante vorm.

Voor particulieren bieden we individuele zetels om uw leeshoek mee uit te rusten alsook bankzetels om tv te kijken.

Alle afwerkingsmaterialen zijn leverbaar, leer, stof, vilt, plastic ... Met structuren in hout, metaal, pvc ...

 

De tafels

De tafels bestaan ​​in verschillende maten, namelijk: groot, klein en medium. Dit uiteraard in allerlei diverse vormen: vierkant, rond, rechthoek, ovaal ...

Deze tafels zijn gemaakt van verschillende materialen, zoals hout, metaal, glas, steen, kunststof ...

Of het nu gaat om een ​​hoge tafel, een salontafel, ... Een tafel kan overal in het huis geïnstalleerd worden, zoals de eetkamer, keuken, woonkamer, maar ook in professionele ruimten, zoals een refter, een wachtzaal, een vergaderzaal ...

De originaliteit van een tafel wordt ook bepaald door de voet. Deze basis, enkel of meervoudig, geeft een unieke stijl aan uw tafel. Naar gelang uw voorkeur kan dit zowel klassiek, modern, hedentijds of design zijn.

 

De scheidingswanden

U wilt een kamer in diverse ruimten verdelen of een intieme ruimte creëren?

De scheidingswanden en schermen kunnen bestaan uit verwijderbare en beweegbare onderdelen waardoor deze gemakkelijk weg te halen of verplaatsbaar zijn.

Of de wanden nu vol of geperforeerd zijn, er bestaan oneindig veel verschillende modellen en vormen. Dit van klassiek tot uiterst design met zeer gevarieerde materialen zoals hout, metaal, glasvezel of zelfs uit stof en geluidswerend ...

De wanden zijn in verschillende hoogten en kleuren verkrijgbaar , afhankelijk van het model, zodoende u deze perfect in uw interieur kan integreren.

 

De rekken

De planken, zowel vaste als mobiele, maken het makkelijk om een ​​opslagruimte of bibliotheek te maken, dit met stijlen die variëren van klassiek tot modern, zelfs zeer design.

Sommige modellen zijn ontworpen met het oog op modulariteit en de mogelijkheid om ze in omvang te verkleinen of te vergroten in een mum van tijd.

Materialen en afwerkingen kunnen variëren van rotomoulded plastic tot edel hout, zonder de metalen afwerking uit het oog te verliezen.

Sommige planken kunnen zelfs lichtgevend zijn.

Indien u een plank tegen de muur plaatst kan deze ook dienen als meubel of om een kamer onder te verdelen.

 

Lichtgevend meubilair en decoratie

Om uw interieur in te richten en onder te verdelen bestaan er verlichte meubelen en decoratie om uw kamers een unieke stijl te geven.

De keuze in het gamma van deze lichtgevende meubelen en decoratie is fantastisch! Gaande van een eenvoudige kubus of een lichtgevende bal tot een fauteuil en tafel met bijpassende stoelen.

Afhankelijk van de producten en de fabrikant zijn deze leverbaar met een enkele gloeilamp, of met een kleurveranderend rgb led systeem, dit is zelfs mogelijk met een batterij!

 

Winkel in Binnenmeubilair en Decoratie voor de regio Kortrijk, Doornik, Ronse, Vlaanderen en België.

Leverancier en groothandelaar voor kleine en grote hoeveelheden.