TECHNISCHE VERLICHTING

LEVERANCIER EN GROOTHANDEL IN VERLICHTING

VAN MIDDEL TOT DUURDERE PRIJSKLASSE

De technische verlichting wordt eerder gebruikt voor bedrijven dan voor particulieren. Maar steeds meer zien we prachtige prestaties met deze lampen meer architectonisch in interieurs van privéhuizen.

Als men denkt aan technische armaturen, denkt men vooral aan spots, of ze nu inbouw, opbouw of zelfs trimless zijn. Maar er zijn ook lichtgevende profielen, hanglampen, plafondlampen, wandlampen ... 

 

Heeft u een winkel die verlicht moet worden, een fabriek, kantoren of een andere zaak, maar u weet niet wie u hiervoor moet aanspreken? Dan is de winkel Andéo er om u te adviseren en u kwaliteitsmateriaal tegen redelijke prijzen aan te bieden.

 

Men verlicht geen schoenenwinkel zoals een slagerij of een bakkerij. Verschillende soorten verlichting bestaan ​​met verschillende helderheden om uw producten en lokalen te markeren.

Spotverlichting

Of ze zichtbaar zijn, inbouw, op rail gemonteerd, trimless ... het doel van de spotlights is om de producten die u verkoopt en uw lokalen te verlichten en aan te passen.

Deze lichten bestaan ​​in verschillende vormen, van de meest technische en architectonische of meer design, en van laag vermogen tot zeer krachtig, afhankelijk van het gebruik dat er van gemaakt wordt.

Er zijn verschillende soorten lichtbronnen, van eenvoudig tot halogeen, tot de led versie, we mogen de iodides- en spaarversies ook niet vergeten. De keuze van de lichtbron is afhankelijk van de behoeften, maar ook volgens uw budget.

 

Lichtprofielen

Deze verlichtingslijnen zijn verkrijgbaar in verschillende soorten bevestigingsmiddelen, in vaste vorm als plafondlamp, in inbouwdozen als spots, of in trimlose die de indruk geven dat de armatuur in het plafond is geïntegreerd, maar ook in de lichtgroeven ...

Deze lichtprofielen kunnen ook op de muur worden geïnstalleerd, of zelfs wand- en plafondverlichting combineren om een mooie verlichting te creëren. Sommige fabrikanten bieden zelfs modellen waar de lijnen kunnen oversteken.

Hoofdzakelijk in LED, deze lichten bestaan ​​ook in lichtbuis versie, met neon lampen, de economische type.

Dit type verlichting is leverbaar in zeer smalle breedte voor een minimalistisch effect, en zeer breed om goed te verlichten. Het is zelfs mogelijk om afgeronde modellen te hebben, met geïntegreerde spots.

 

Trimless verlichting

De trimless verlichting is een armatuur die geen zichtbare randen heeft die vanuit het plafond of de muur kunnen worden gezien. Dit type verlichting geeft de indruk dat ze een integraal onderdeel van het gips vormen, alsof ze in de steun waren ingebed.

Deze lampen zijn verkrijgbaar in zowel wand- als plafondversies.

Ze kunnen verschillende vormen aannemen, de bekendste zijn de spotlights, maar er zijn ook veel licht trimless trim bijvoorbeeld of zelfs lichtprofielen ...

Het legwerk is een beetje langer dan voor ingebouwde armaturen, maar het resultaat zodra de coatings en de afgewerkte schilderijen een prachtig en verrassend resultaat geven.

 

Hanglampen

De verlichting van een hanglamp kan een zeer architectonisch ontwerp hebben, maar ze kunnen ook decoratief zijn, terwijl ze gebruiksvriendelijk zijn in hun functie om te verlichten.

Vaak in grote maten, deze armaturen hebben verschillende vormen, lichtschijven, lichtcirkels, lichtprofielen ... Deze kunnen zelfs spots integreren. Maar er zijn ook industriële lichten, zoals fabriekslampen en koepelvormige hanglampen.

De keuze van de verlichtingsbron van een hanglamp is belangrijk. Als u deze lichten voor langere tijd aanzet, is het beter even na te denken om over te schakelen naar LED om energie te besparen. Maar deze lampen bestaan ​​ook in ontladingslamp, economisch, neon ...

 

Winkel in Verlichting en Lichtadvies voor de Doornik, Ronse, Kortrijk, Vlaanderen en België.

Leverancier en groothandelaar voor kleine en grote hoeveelheden.